Udtalelser fra kunder

Det siger mine kunder om mig:

Conny-hjemmeside

Mit mål med personlig træning hos Christina var først og fremmest at blive fri for rygsmerter og få styr på et alt for højt blodtryk. Derudover ønskede jeg at tabe mig og komme i bedre form.

Christina er fagligt, yderst kompetent. Med sin entusiasme, smittende humør og venlige væsen er hun fantastisk til at motivere. Hun planlægger træningen efter mine ønsker til en god hård og sjov træning. 

Hun har altid været lynhurtig til at omlægge dagens planlagte program, hvis det har været påkrævet pga. mine smerter.

Hun får mig, med sit engagement, altid til at yde de sidste 10-15 procent som jeg ikke selv er klar over jeg kan.

Hver træning er garanti for sved på panden, masser af energi og masser af grin.

Hun er altid klar med råd og sparring vedr. kost, motion og sund levevis i øvrigt.

Efter 1/2 års træning hos Christina er jeg fyldt med energi i min hverdag, i bedre form end nogensinde, kan løbetræne igen, mit forhøjede blodtryk er væk og ikke mindst er jeg fri for rygsmerter. Desuden er jeg tæt på mit mål mht. vægttab.

Ingen tvivl om, at træningen hos Christina er den bedste investering jeg nogensinde har gjort i mig selv.

Conny Hansen

Bogholder
Thea3

Jeg har haft et forløb hos Christina, som har været rigtigt godt, lærerigt og sjovt. Målet var at komme ordentligt i gang igen efter en længere træningspause, og få trænet muskler op, som gavner mig i mit arbejde.

Jeg har lært at træne med vægte, fremfor maskiner, og har fået en hel ny glæde ved at styrketræne og selvsikkerhed i at træne med vægte, fordi jeg nu har teknikken på plads. Når jeg har nævnt stillinger på mit arbejde som jeg synes er udfordrende, har Christina straks fundet en god øvelse der kan træne de rette muskler. Jeg har virkelig kunne mærke en forskel i mit arbejde, fordi jeg nu har stærke muskler de rette steder.

Der er altid blevet taget udgangspunkt i kroppens dagsform, og derfor er jeg aldrig kørt sur i træningen, men har hele tiden haft lyst til at presse mig længere frem.

Mvh. en glad og stærk tv-fotograf.

Thea Bjørn

TV-fotograf
Dan

I perioden 01/05 – 01/06 2017 valgte jeg trods at være nogenlunde erfaren inden for styrketræning, med en årti lang baggrund inden for Forsvaret, med regelmæssig undervisning i idræt, fysisk aktivitet og en fysisk træner uddannelse på niveau 1, at bruge Christina Paulsen til et forløb af fire træningssessioner.

Udgangspunktet for mit valg var ganske simpelt, jeg var havnet i en spiral af for meget arbejde, småstresset og lav på energi til at få lettet r…. op i centeret, groft sagt.

 

Det hele startede med et møde hvor jeg straks fornemmede høj professionalisme, erfarenhed, engagement og personlig interesse fra Christina. Jeg følte at mine personlige ønsker var omdrejningspunktet, taget min situation i betragtning med mangel på tid osv.

En række velforberedte spørgsmål fra Christina og en god snak banede vejen til et forløb som passede helt perfekt til mig.

 

Selve Forløbet startede med screening hvor jeg blev nøje iagttaget fra alle vinkler og kanter, vejet, målt og testet i motorisk funktionalitet. Herefter gik der kort tid før at næste træningssession stod på teknik og at finde min belastningsevne.

Nu kunne jeg for alvor mærke hvad det var at hun havde gang i her! Min træning blev finpudset, de nye teknikker jeg lærte, specielt i de tunge øvelser gav meget mere overskud og det er ret vigtigt med de der YES-MAND situationer når man er presset og gerne bare vil ligge ned med en kold sodavand.

 

Således kom jeg så i gang igen, energien vender tilbage og jeg føler mig igen motiveret til at tage ned og tæve noget metal, trods det at jeg træner mellem klokken 23-01.

 

Jeg vil varmt anbefale Christina som personlig træner.

Dan Baardesø

Direktør

Efter lang tids overvejelse tog jeg beslutningen om, at jeg skulle have en personlig træner. Jeg har altid haft en meget aktiv hverdag med trampolin på konkurrence niveau, men efter jeg stoppede med det, mistede jeg hurtigt lysten til træning. Jeg følte ikke at jeg teknisk kunne finde ud af det og frygten for at gøre noget forkert og frygten for skader, overtog fuldstændig lysten til træning.

 

Men i sommers skulle det være nok. Med lysten til en ændret livsstil, vægttab og et stærkere jeg, tog jeg kontakt til Christina. Efter en uforpligtende samtale, hvor mine mål og hensigter med træningen blev drøftet, var jeg slet ikke i tvivl om, at Christina var den helt rigtige til at hjælpe mig mod mine mål.

 

Christina er yderst kompetent og meget professionel i hendes arbejde. Man føler sig altid i trykke hænder, når man er til træning hos hende. Jeg var især glad for, at der blev lagt stor vægt på teknikken, så jeg fra start vidste at det jeg gjorde var rigtigt. Derudover er Christina meget engageret, velforberedt og eftertænksom. Alt er planlagt og tilrettelagt når man møder ind til træning. Hvis der er problemer med en bestemt øvelse, eller hvis det er spørgsmål, er hun hurtig til at ligge planen om, så det passer til ens ønsker og behov.

 

Under min træning kunne jeg meget hurtigt se gode fremskridt. Jeg blev stærkere og vægten faldt i et passende tempo, hvilket jeg var meget tilfreds med. Men dette havde ikke været muligt uden Christinas hjælp og kyndige vejledning. Hendes evne til at opmuntre en til at yde efter bedste evne er fantastisk. Selvom mit forløb desværre er slut, følger jeg stadig hendes træningsprogrammer og husker hvad hun har sagt, så jeg fortsat kan blive en stærkere version af mig selv.

 

At tage kontakt til Christina var et af mit livs bedste beslutninger. Christina er altid i godt humør, hun er snaksaglig og meget professionelt, og jeg giver mine varmeste anbefalinger til Christina.

Stine Mørkeberg

Studerende
Tina Duus

Jeg var så heldig, ved et arrangement, at vinde 3 x personlig træningstimer. Og det føltes allerede ved første time som det helt rigtige for mig, og jeg tilkøbte hurtigt flere personlig træningstimer hver eneste uge hos Christina. 
Jeg har hele tiden følt mig tryg ved Christinas ekspertise og vejledning i de forskellige øvelser. Hun har opmuntret og udfordret mig med nye øvelser. Hun har samtidig givet mig en følelse af succes og fremgang, efter hver eneste træning. 

Selvom jeg er startet med en let vægt eller hvis jeg har haft svært ved udførelsen af en øvelse, har Christina hurtigt fundet en alternativ øvelse, men uden at jeg har følt det som et nederlag. 

Jeg er til hver træning blevet udfordret, svedt og har givet mig max, men er blevet opmuntret, rost og kyndigt vejledt og jeg har glædet mig til hver eneste træningstime med Christina.

Vi har grint, knoklet og svedt, men har opnået resultater, som jeg ikke troede var muligt og som jeg har stor glæde af i min hverdag. Jeg har virkelig forbedret min styrke, balance og udholdenhed.

Jeg vil til enhver tid anbefale Christina til andre, uanset deres alder, køn eller træningsniveau. 

Tina Duus

Transportplanlægger