IMG_4747

CHRISTINA PAULSEN

Bachelor og stud.cand.scient i Idræt og Sundhed

Om mig

Jeg elsker at arbejde med mennesker! Det er blandt andet derfor, jeg har valgt at være personlig træner. Gennem mit arbejde får jeg en masse energi og glæde, når jeg hjælper andre med at få mere kvalitet i deres hverdag.

Mine faglige kompetencer har jeg tilegnet mig gennem min uddannelse cand.scient. i Idræt og Sundhed. Jeg går meget op i det træningsfaglige og sørger for hele tiden at holde mig opdateret inden for idræts- og sundhedsområdet. 

Foruden mit arbejde som personlig træner arbejder jeg på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, hvor jeg underviser i fysisk træning samt samarbejde på den politiforberedende linje på skolen.

Jeg er af den overbevisning, at når det handler om træning, skal man holde det simpelt. Derfor præsenterer jeg dig ikke for alverdens unødvendigt komplicerede øvelser, men blot for de mest effektive øvelser til at opnå de resultater, du sætter dig for at nå.

Jeg gør en dyd ud af, at mine klienter skal lære at træne, før de begynder at træne. Uanset om dit mål er at blive stærkere, slankere, mere udholdende mv., så er det ofte en langvarig proces. Derfor tilbyder jeg heller ikke forskellige former for ”boot camps” eller andre såkaldte ”quick fixes”. Derimod tilbyder jeg forløb, hvor jeg tager udgangspunkt i dig, så du med den rette progression, kan følge med i det tempo, der passer dit behov, din krop, dit temperament og din dagligdag. På den måde er der langt større sandsynlighed for, at du fastholder de gode træningsvaner – også efter endt forløb.

Kontakt

Tlf: +45 2972 2484
Mail: kontakt@christinapaulsen.dk

Adresse

Cikorievej 76
5220 Odense SØ

Følg mig